Ben jj ca. 10 jaar of ouder en heb je een leuk groepje van ca. 6-8 vriendinnen bij elkaar ? En vind jij het óók zo geweldig om je heerlijk te verwennen met scrub, maskers, crèmes, het verzorgen van je handen enz. ? Of wat dacht je van een lekker warm ontspannend voetbad ?

Vier dan je Kinder- of Tienerfeest helemaal in sfeer in een mooie heerlijk geurend salon met rustgevende muziek !    

Wat gaan we doen :

Een ontspannend voetbad, verzorgend handbad, handpakking, gezicht reinigen, scrubben, nagels lakken etc.  En natuurlijk keuze uit een mini gezicht-, voet- of rugmassage. Verder veel plezier hebben, lachen en genieten !  

Prijzen :    € 19,50  per kind

Aantal :     6-8  kinderen vanaf ca. 10 jaar.

Inbegrepen :  Cadeautje voor de jarige, onbeperkt limonade, wat lekkers maar natuurlijk ook wat gezonds om in de Wellness sfeer te blijven ! En voor allemaal een attentie na afloop. Uiteraard  is er ook koffie/thee voor de helpers.

Verdere info : Er worden tijdens de party wat foto’s gemaakt en kunnen op verzoek worden doorgemaild.  Alleen met goedkeuring kunnen er een paar leuke foto's op mijn Facebookpagina geplaatst worden.

Indien een van de kinderen ergens allergisch voor is of iemand een bepaalde ziekte heeft, graag dit te overleggen zodat ik hier tijdig rekening mee kan houden.    

Klik hieronder voor een impressie voor enkele foto's :

Foto's facebook