Een Detox behandeling met de Bentlon D-toxer helpt je in 30 minuten te ontgiften ! Dit apparaat stimuleert je lichaam om zelf te gaan ontgiften en om afvalstoffen goed te scheiden.                                                       

Je gaat zitten in een relaxstoel met de voeten in een voetbad. Vervolgens wordt men aangesloten op het apparaat en wordt er tevens een electrode tussen de voeten geplaatst. Hierdoor wordt het water geïoniseerd. Mensen bestaan voor 60-75% uit water en je wordt één gemaakt met het water. Het vocht in je lichaam is het transportmiddel. Er ontstaan lichte trillingen die overgebracht worden naar alle lichaamscellen. Deze zijn nauwelijks of niet voelbaar. Een groot gedeelte van de afvalstoffen verlaat het lichaam tijdens deze detox behandeling via de poriën van de voeten. De overige afvalstoffen worden via de organen zelf gezuiverd en zullen het lichaam op andere wijze verlaten. Het water kan diverse kleuren aannemen van bv. lichtgeel tot bruin tot zelfs bijna zwart al naar gelang de afvalstoffen die men bij zich heeft.

Deze behandeling kan verbetering brengen bij o.a. :  

-  Voor een vitaler en fitter gevoel

-  verlicht menstruatieproblemen

-  slaapproblemen

-  zuivert het bloed

-  verbetering van de maag-darmfunctie, stoelgang, stofwisseling, afweer        

-  verminderde belasting van de lever

-  verwijdering van overtollige radicalen  

 

Voor  wie?   

Voor diegenen die het natuurlijke proces van ontgiften wil stimuleren. Je voelt je vitaler en energieker, doordat je het ontgiften van je lichaam ondersteunt en versnelt. Beste effect is in kuurverband.

 

I.v.m. bepaalde aandoeningen helaas niet voor iedereen geschikt.