Deze exotische massage hoort ook tot een van de meest effectieve massages !

Deze is nl. familie van de Kruidenstempel, maar dan gevuld met kokos samen met andere bestanddelen. De stempels worden bevochtigd met olie en in een steamer geplaatst. Hierdoor komen de aroma’s van de kokosolie vrij. Het dringt éxtra diep door, voedt, verzacht de ruwe huid en hydrateert tegelijk. Het laat geen vettige laag achter, maar wordt snel en goed opgenomen door de huid. Kokos zit vol met anti-oxidanten die het lichaam beschermen tegen schadelijke stoffen en is van nature een antibioticum. Het heeft de eigenschap om huidweefsels te verstevigen, het bindweefsel te stabiliseren en ouderdomsverschijnselen te vertragen. Je huid wordt weer elastischer. De PH waarde van je huid komt weer in balans en het heeft tevens een antimicrobiële en schimmeldodende werking op de huid.

Van de zomerse geur alléén al geniet je op en top, alsof je je op een zonnige vakantiebestemming vertoeft. Je komt helemaal in harmonie met jezelf !

Uiteraard wordt tijdens deze massage gewerkt met producten uit een complete kokoslijn om helemaal in de sfeer te blijven.

 

Stempels worden voor aanvang door mijzelf gemaakt !

 

Deze massage is o.a. geschikt bij :

- stress en spanningen (niet bij burn-out)

- blokkades

- rug- en nekklachten

- droge en beschadigde huid, bv. door de zon

- onzuivere huid

- vermoeidheid

- reuma en artrose (niet ontstoken)

- minder elastische huid

- slechte doorbloeding

- maakt de huid zijdezacht en strakker

 

I.v.m. bepaalde aandieningen helaas niet voor iedereen geschikt.