Welkom bij  REIKI Praktijk Heeze 

Wat is Reiki ?

Met Reiki bedoelen we eigenlijk universele energie. Maar letterlijk vertaald uit het Japans betekent het 'kracht van de zon'.

Ben jij vaak moe, zit je niet lekker in je vel, heb je weinig energie, lichamelijke en/of geestelijke klachten ? 

Dan kan een ontspannende Reikibehandeling jou erbij helpen om blokkades los te maken om jouw energie weer te laten stromen.

Of ben jij gewoon nieuwsgierig wat een Reikibehandeling voor jou kan betekenen ? Kom dan langs en ervaar het zelf, want praktisch iedereen voelt wel íets of je er nu in gelooft of niet, dat is het mooie van Reiki. En, bij Salon chez Lisette wordt Reiki op een niet-zweverige manier gegeven !

Bij Reiki gaat het om het doorgeven van energie, dit overbrengen gebeurt via de handen. Jouw zelfgenezend vermogen wordt hierdoor gestimuleerd en de energie gaat daarheen waar jouw lichaam het nodig heeft. Op deze manier worden eventuele blokkades losgemaakt, vaak zelfs opgeheven. Het heeft een helende werking, zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel gebied. Je komt weer in balans, het geeft vaak helderheid, innerlijke kracht en vooral innerlijke rust.

Tijdens een Reikibehandeling kun je o.a. warmte of kou ervaren, druk, tintelingen, emoties die loskomen, soms zelfs het zien van kleuren of beelden. Dit zijn mooie tekenen dat er iets gebeurt door het ontvangen van energie.

Na de behandeling, of enige tijd later kunnen verschillende waarnemingen worden ervaren zoals o.a. een verlicht gevoel in het hoofd, letterlijk 'de last van de schouders af', heldere inzichten, meer rust, warmte en tintelingen, een extra boost energie. Een gegeven behandeling kan nog enkele dagen tot soms weken nawerken.

We bespreken erna wat jij ervaren hebt en uiteraard volgen mijn bevindingen. Je hoeft echter nooit te vertellen wat je niet kwijt wilt.

De meeste slapen de nacht erna erg goed en heel vast. Dit komt mede door de impact van de behandeling en je eigenlijke moeheid die eruit komt omdat we tegenwoordig allemaal een 'druk' leven hebben en altijd maar 'doorgaan'. 

Deze behandeling wordt liggend gegeven op een behandeltafel en halverwege is het eenmaal omdraaien. Het meest comfortabel is met makkelijk zittende kleding aan die niet knelt. Je wordt heerlijk onder een deken onder gestopt. Ik raak je in principe niet aan en voer de posities met mijn handen uit boven jouw lichaam. Uiteraard wordt de geur en muziek in de salon hier weer volledig op aangepast.

Sommigen volstaan met 1 behandeling, anderen hebben meerdere opvolgende behandelingen nodig, afhankelijk van de klachten waar je voor komt. Eenmaal weer in balans is het gewoon heerlijk om het af en toe bij te houden met een 'update' zodat je je fijn blijft voelen. Jijzelf bepaalt natuurlijk wanneer dit voor jou nodig is.

In 2013 ben ik begonnen met Reiki 1 en 2. Begin 2016 het vervolg 3a, Reiki Master Practicioner,  daaropvolgend de laatste cursus 3b, Reiki Master Teacher.

De prijs voor een Reiki behandeling inclusief evaluatiegesprek is € 38,00 en duurt ca. 75 minuten. Het intakegesprek vooraf bij de eerste behandeling is gratis.

Een afspraak maken kan telefonisch op 0627490075 of via Whatsapp of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opmerking :

Reiki kan meestal ter ondersteuning worden gegeven naast medische behandelingen maar zijn niet ter vervanging van de reguliere geneeskunde. Overleg altijd met de behandelend arts.