Wat is Reiki ?

Met Reiki bedoelen we eigenlijk universele energie. Maar letterlijk vertaald uit het Japans betekent het kracht van de zon.

Ben jij vaak moe, zit je niet lekker in je vel, heb je weinig energie, lichamelijke en/of geestelijke klachten ? 

Dan kan een Reikibehandeling jou erbij helpen om blokkades los te maken en jouw energie weer te laten stromen.

Of ben je gewoon nieuwsgierig wat een Reikibehandeling voor jou kan betekenen ? Kom dan langs en ervaar zo'n ontspannende reis en ontdek het zelf, want praktisch iedereen ervaart wel iets of je er nu in gelooft of niet. Dat is het mooie van Reiki !

Bij Reiki gaat het om het doorgeven van energie en deze stroomt naar die plek waar het nodig is. Het overbrengen gebeurt via de handen. Hierdoor worden eventuele blokkades losgemaakt/opgeheven. Het heeft een helende werking, zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel gebied. Je komt weer in balans, het geeft vaak helderheid, innerlijke kracht en vooral rust.

Tijdens een Reikibehandeling kun je o.a. warmte of kou ervaren, druk, tintelingen, emoties die loskomen, het zien van kleuren etc. Dit zijn mooie tekenen dat er iets gebeurt met jouw zelfgenezend vermogen dat door het ontvangen van energie in gang wordt gebracht. 

Na de behandeling, of enige tijd later kunnen verschillende waarnemingen worden ervaren zoals o.a. een verlicht gevoel in het hoofd, letterlijk 'de last van de schouders af', heldere inzichten, warmte en tintelingen. Een gegeven behandeling kan nog enkele dagen tot weken nawerken.

De meeste slapen de nacht erna erg goed en heel vast. Dit komt vaak omdat de eigenlijke moeheid eruit komt omdat we allemaal een druk leven hebben en altijd maar 'doorgaan'. 

Deze Reikibehandeling wordt liggend gegeven op een behandeltafel. Het meest comfortabel is met makkelijk zittende kleding aan die niet knelt. Je wordt heerlijk onder een deken onder gestopt. Ik raak je in principe niet aan en voer de posities met mijn handen uit boven het lichaam. Uiteraard wordt de geur en muziek in de salon hier weer volledig op aangepast.

Enige jaren geleden ben ik begonnen met Reiki 1 en 2. Begin 2016 het vervolg 3a, dit is Reiki Master. 

 

De prijs voor een Reiki behandeling met evaluatiegesprek is € 30,00 en duurt ca. 1 uur. Het intakegesprek voor de eerste behandeling is gratis.

 

Een afspraak maken kan telefonisch op 0627490075 of via de contactpagina op deze website.

 

Opmerking :

Reiki kan meestal ter ondersteuning worden gegeven naast medische behandelingen maar zijn niet ter vervanging van de reguliere geneeskunde. Overleg altijd met de behandelend arts.