1. Een afspraak kan liefst 48 tot uiterlijk 24 uur van tevoren worden verzet of geannuleerd, anderzijds ben ik genoodzaakt om 50% van de gekozen behandeling in rekening te brengen. Dit omdat deze plaats speciaal voor u is gereserveerd en deze niet zomaar opgevuld kan worden. Enkele uitzonderingen daar gelaten.  
  2. Indien u te laat bent op uw afspraak komt gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af.  Dit ook i.v.m. de planning van de volgende klant. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.
  3. Voor de eerste behandeling vindt altijd intakegesprek plaats. ( ca. 15 minuten) Hierin wordt gevraagd naar uw n.a.w. gegevens en enkele medische vragen. De verwerking van deze persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Salon chez Lisette en worden niet verstrekt aan derden.
  4. Indien er sprake is van eventuele contra-indicaties zal de massage aangepast worden of helemaal niet plaatsvinden. Tenzij er een goedkeuring is van uw huisarts/specialist/therapeut.
  5. Bij het doorgeven van onvolledige, of onjuist informatie betreffende uw lichamelijke en geestelijke gezondheid, kunt u mij niet aansprakelijk stellen voor de resultaten of eventuele gevolgen tijdens of na een behandeling.  
  6. De behandelingen kunnen alleen contant worden voldaan.
  7. Bent u zakelijk, vraag uw boekhouder of u een factuur mag indienen voor uw administratie. Dan kunt u deze uiteraard bij mij opvragen.
  8. De Hotstone massage, stempelmassages en andere massages met warmte worden niet gegeven bij buitentemperaturen boven 25 graden, daar het lichaam haar warmte dan niet voldoende kwijt kan. Er wordt dan in overleg uitgeweken naar o.a. een ontspanningsmassage.
  9. Tijdens mijn massages kan ik vele klachten verlichten of vaak zelfs laten verdwijnen maar gaat het om bv. blessures, ernstige spier- en of gewrichtsklachten adviseer ik u zich te laten behandelen door een hiervoor aangewezen fysio- of manueel therapeut.
  10. Er wordt alles aan gedaan om een goede kwaliteit diensten aan te bieden, maar het kan onverhoopt een keer voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.
  11. In mijn salon vinden geen erotisch getinte massages plaats en dit is ook niet bespreekbaar