ppHierbij wil ik me graag even voorstellen voor degene die me (nog) niet kennen.

Ik ben Lisette Scheutjens, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben vroeger ca. 7 jaar werkzaam geweest in een kinder-, dames- en herenkledingzaak, vervolgens kwam ik terecht in een groothandel in mode-accessoires. Na 4,5 jaar hield het verhaal daar op en zijn mijn man en ik in de telecom begonnen.

Na enige veranderingen in het bedrijf werd het na 17 jaar tijd om een geheel andere weg in te slaan; mijn man weer terug in zijn oude vak de autoschade, maar nu met zijn eigen bedrijf Totaal Schadeherstel CAR-REFIX, ik met SALON CHEZ LISETTE Massage-Wellness-Innerbeauty & REIKI Praktijk Heeze. 

Ik vind het fijn om te geven en te zien hoe mensen op een gegeven moment stil vallen en totaal genieten. Dit brengt mij ook rust en van de mooie reacties na de massage en Reikibehandelingen kan ik helemaal genieten. Dit is waar ik het voor doe en het geeft mij weer nieuwe energie !

Wat ik erg belangrijk vind bij mijn massages is de voor- en nabehandeling. Werken met warme kompressen en afsluiten met bodylotion en een vast eindritueel. Ook het intakegesprek vooraf bij nieuwe klanten en de terugkoppeling na een behandeling onder het genot van een heerlijk kopje thee zijn zeer waardevol.

Mijn drijfveer is het steeds op zoek gaan naar nieuwe fijne behandelingen. Deze uitdaging is voor mij een sport geworden !      Iedereen wil steeds nieuwe dingen ontdekken en ondernemen in zijn leven, de behoefte aan variatie. Denk bv. ook aan eten, vakanties etc. Dus waarom niet met steeds een andere massage, oftewel telkens weer anders genieten ! Ik merk dat klanten het fijn vinden om een ruime keuze te hebben, maar een voorkeur voor een of meerdere massages houd je altijd natuurlijk.

Privacy staat bij mij voorop en mensen die een rem hebben om zich te laten masseren hoeven zich geen zorgen te maken. Indien men zich omkleedt, verblijf ik in een andere ruimte.

Ik hoop nog heel veel mensen een welverdiende massage te mogen geven zodat ze even alles kunnen vergeten en hierna met een fijn ontspannen gevoel weer naar huis kunnen.